Ik wil afvallen zonder dat mijn ouders het door hebben

Ik heb nu bijna 2 jaar anorexia. Ik ben al lang in therapie maar ik wil helemaal niet bijkomen. Ik weeg veel te veel naar mijn zin terwijl ze zeggen dat ik te weinig weeg. Ik ben 1m64 en ik weeg 45.2. Hoe kan ik niet aankomen of zelfs afvallen zonder dat mijn ouders dit doorhebben? Help, want het gaat zo niet meer.

Emelie

Een gedachte over “Ik wil afvallen zonder dat mijn ouders het door hebben

  1. Lieve Emelie,

    Gewicht hebben is niet slecht. Anorexia kan jou kapot maken! Je verliest niet alleen je vrouwelijke vormen, vet en spieren, maar ook je gezondheid en weerstand. Kijk de documentaire Emma wil leven eens. Hier zie je een meisje die tot het laatst vecht tegen anorexia, niet omdat ze zo graag wil aankomen (dat wil ze helemaal niet), maar wel omdat ze wil overleven. Emma redt het uiteindelijk niet, omdat haar lichaam is uitgeput. Voor jou is er nog wel een weg terug naar een gezond sterk lichaam. Je ouders hebben het beste met je voor en willen hun prachtige dochter niet kwijt!

    Sterkte hiermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.