Mijn vriend is snel agressief

Ik ben 25 jaar en heb 2 prachtige kindjes samen met mijn vriend, maar nu gaat het al sinds de geboorte van ons zoontje niet goed. Hij werkt niet en wil altijd slapen. Hij is agressief, enkel als ik geld heb wil hij wat samen doen. Hij gaat op reis, alleen en belt 5x op 3 weken!

“Hij is agressief, enkel als ik geld heb wil hij wat samen doen.”

En op sexgebied gaat het voor mij niet meer. Ik heb het gevoel dat het verplicht is, terwijl ik doodop ben en meneer slaapt ganse dag en nacht en dan wilt hij dat ik paraat sta. Ik heb vandaag men ex van 6 jaar geleden teruggezien en mijn hart bonkte haast in men keel. Ik had zoveel vlinders, we hebben gepraat over vroeger en nu. De reden waarom ik en mijn ex uit elkaar waren was door jaloerse mensen die ons uit elkaar wilden.

Wij hadden het heel goed samen, maar mijn vraag is nu ik ben echt stapelverliefd ik ben bang om tegen mijn vriend te zeggen dat het gedaan is, want ik denk dat hij enorm agressief gaat worden (wat niet eerste keer is). Help.

Anoniem

Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.

6 gedachten over “Mijn vriend is snel agressief

 1. Ik hoef niet te zeggen dat dit een lastige situatie is. Heb je misschien familie waar je terecht kan als hij agressief wordt? Toen hij in het verleden agressief was, heb je toen aangifte gedaan bij de politie?

  Vraag je zelf af wat voor jou en je kinderen het beste is en neem dan een besluit. Ga er voor om dat doel te bereiken.

  1. Klop nooit aan bij jeugdzorg en kinderbescherming
   Dan ben je heel ver van huis.
   Familie is de oplossing. Volg je hart en familie advies.

 2. Voor dat je aangifte doet, kun je op zijn minst een gedetailleerde melding maken op het politiebureau. Als je de politie werkelijk nodig hebt en de moet besluiten deze hulp in te roepen, weten zij tenminste waar het over gaat.

  Wie weet moet je eerder al aangifte doen, óf met de politie afspreken dat ze standby zijn als je tegen je vriend vertelt dat de relatie over is.

 3. Ik ben geen voorstander om zomaar uit een relatie te stappen, maar wat jij beschrijft klinkt mij niet goed voor jezelf en je kinderen. Het lijkt mij daarom ook beter om NIET direct in een nieuwe relatie te stappen maar voor jezelf en je kinderen te zorgen, dus verlaat hem! Ga (tijdelijk) wonen bij familie, vrienden of een moeder- en kindhuis. Die laatste bieden ook vaak je extra bescherming tegen een gevaarlijke ex.

  Ik wil nadrukkelijk je adviseren om je NIET te storten in een nieuwe relatie direct, dat kan juist de agressie erger maken, werk eerst aan jezelf. En Kijk over b.v. een half jaar als je alles op orde hebt of je met je andere ex weer opnieuw wilt beginnen.. De verleiding is namelijk te groot om je daar in te storten, van ellende naar een nieuwe situatie met spanningen…

  Zorg voor veiligheid en rus!

 4. Het beste is gewoon schrijf een briefje pak je spullen + die van je kinderen en ga naar een betrouwbare omgeving. Als hij contact met je zoekt gewoon negeren. Het is allemaal heel moeilijk om te doen maar het beste voor jou en je kinderen.

 5. Als jouw man geen respect of liefde voor je heeft en je allemaal maar wil gebruiken voor zijn financiële en seksuele behoeftes, waarom zou je het jezelf dan aandoen om onnodig lang bij zo’n man te blijven? Zij koos voor deze man toen hij nog totaal anders was. Hij is agressief en dat is niet goed te praten. Deze vrouw mag voor zichzelf kiezen, want naast vrouw is ze bovenal moeder. Ze moet kiezen voor haar kinderen en zorgen dat die in een veilig omgeving kunnen opgroeien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *