Ik vind een jongen leuk die al een vriendin heeft

Ik zit eigenlijk ergens mee. Sinds een paar weken vind ik een jongen leuk. Hij zit ook bij mij aan de kerk. Alleen heeft hij al een vriendin. Het eerste wat ik dacht was “zet hem uit je hoofd” en dit wil ik ook daadwerkelijk doen.

“Alleen heeft hij al een vriendin.”

Maar toch fantaseer ik in mijn hoofd hoe het zou zijn om met hem een relatie te hebben. Hoe hij zijn vriendin laat vallen en voor mij kiest. En elke keer denk ik “Is dit zondig?” Dat ik zo denk. Ik wil het niet denken en/of fantaseren, maar het gaat vanzelf.
Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.

Een gedachte over “Ik vind een jongen leuk die al een vriendin heeft

  1. Alleen fantaseren is niet erg. En je mag 100% zeker zijn dat je niet de enige bent. Vele meisjes fantaseren over alles. Maar als dit alleen bij fantaseren blijft. Ik denk niet dat je gelukkig zal zijn als jij de redenen bent dat ze uit maken. Iedereen gaat dan jou beschuldigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.