Hoe kun je een onrustige baby laten doorslapen?

Onze dochter van 9 maanden slaapt ‘s nachts niet door. Midden in de nacht wordt zij huilend wakker en is ook met een speentje niet meer in slaap te krijgen. Ze blijft onrustig en huilt de hele tijd door. Wij willen onze baby laten doorslapen. Inmiddels hebben we al geprobeerd haar te laten huilen en om de paar minuten te troosten. Deze methode werkt ook niet.

“Wie weet hoe je een baby kunt laten doorslapen?”

Er zit dan niets ander op haar naar beneden te nemen. Het vreemde is dat zij helemaal niet moe lijkt te zijn, klaarwakker zelfs. Meestal valt zij rond een uurtje of half zeven op de bank in slaap. Wie weet hoe je een baby kunt laten doorslapen?

Ik hoop dat iemand een goede tip heeft.

Anoniem

Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.Een gedachte over “Hoe kun je een onrustige baby laten doorslapen?

  1. Het is helemaal niet raar dat je baby nog niet doorslaapt, het duurt een lange tijd voor ze dit ‘geleerd’ hebben. Misschien kun je de baby in een cosleeper naast je bed leggen, dat hij jou voelt s nachts en zich veiliger voelt? Ik zou aanraden om kaar een osteopaat te gaan. Die kijkt ook naar het geheel, misschoen is er tijdens de geboorte iets uit balans geraakt (bijvoorbeeld vacuümpombevalling is vaak last van hoofdje/nek) wat door de osteopaat heel rustig en zachtjes kan worden verholpen. Of een homeopaat, heeft ook altijd wel goede tips. Succes en gebruik ook je intuïtie, het komt echt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.