Ik heb meegedaan aan glaasje draaien

Ik heb wel eens meegedaan aan glaasje draaien, tot twee keer toe. Het was heel lijp van mij en dat weet ik! Ik heb gespot met geesten en nu gebeuren de laatste tijd veel rare dingen, zoals dat er opeens heel hard op mijn raam wordt geklopt.

“Ik heb wel eens meegedaan aan glaasje draaien.”

En dan mijn deur opeens een heel stuk open gaat, maar ook dat mijn lamp gaat knipperen en mijn tv aan en uitschiet. Het is ook raar dat ik de laatste week zo’n vier keer midden in de nacht wakker werd precies om 03:33. Ik vind dit allemaal best eng! Ik weet niet hoe ik dit moet stoppen. Kunnen jullie mij advies geven?

Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.

5 gedachten over “Ik heb meegedaan aan glaasje draaien

 1. Wanneer je bezig bent met glaasje draaien stel je je open voor geesten en dan niet op een positieve manier. De geesten wereld die je opent is altijd een duistere want die heeft al het belang erbij om je te beheersen. Ik wil je adviseren om contact op te nemen met een lokale (gematigde) evangelische of baptisten gemeente, die weten vaak wel hoe ze je verder kunnen helpen. De oplossing heb jij ook zelf in handen door God aan te roepen en te hulp te vragen!

 2. Een van de twee: glaasje draaien is onzin en dus een flauw spelletje dat zonde van je tijd is, óf glaasje draaien betekent iets en brengt je in contact met onbekende en ongekende krachten en is dus levensgevaarlijk.

  Er is nog een mogelijkheid: het is onzin, maar je gaat ongemerkt je inleven en het doet wat met je verstand en bewustzijn en je wordt er psychotisch van. Advies: niet doen dus.

 3. Ik principe hoef je niet perse naar een kerk te gaan, maar je vindt er soms wél ondersteuning. Ik kan je de weg naar een psycholoog wijzen, die zijn meestal héél erg geïnteresseerd in de materie en benaderen het nét als Johan van hun of die van wetenschappelijke manier. Aan beide heb je niets, bij de psycholoog kom je uiteindelijk bij de psychiater die je als proefkonijn gaat gebruiken met allerlei medicamenten.

  Als je geen Christen wilt worden kan je alles wat of er gebeurt trachten te negeren en er totaal geen aandacht aan schenken… maar zodra je iemand tegen komt die zich ook met die wereld heeft beziggehouden, heb je de kans dat ze weer terugkomen, dan is wéér het advies ze te negeren.

  Maar de beste manier is tóch tot geloof te komen, dus dank de Here Jezus Christus dat Hij voor jouw zonden is gestorven en vraag Hem dan of Hij je huis wil reinigen en ook jou wilt ontdoen waar je mee besmet bent geraakt.

  Daarna is het zaak dat je Zijn Woord gaat lezen, en kijk eens of je het boekje kan bekomen van Annie Berents Karkdijk wat heet Pak Aan, dat gaat over je wapenrusting die staat beschreven bij Efeze 6 en dan weet je gelijk waar we als Christenen tegen te vechten hebben, want dat staat daar ook beschreven. Tegelijk ben je ingedekt voor de toekomst

 4. Dat je regelmatig om 3.33 uur wakker wordt heeft te maken met de gewoonten van je brein. Dat je de gebeurtenissen in de omgeving bekijkt door een gekleurde bril (oftewel vanuit je ervaring met het glaasje draaien) is ook een gewoonte van je brein. De normen en waarden (oftewel meningen) die je hebt over glaasje draaien en de gebeurtenissen in je omgeving, hangen af van de cultuur waarin je bent opgegroeid.

  Angst bestaat alleen op het moment dat het brein bedenkt wat er in de toekomst allemaal voor engs kan gaan gebeuren. Het brein dénkt wel aan de toekomst, maar feitelijk bestaat alleen het NU. En gelukkig kan het brein op elk moment aan iets anders, iets leukers gaan denken.

 5. Ik ben Christen en mijn broertje had ook geesten opgeroepen. Op een dag vertelde hij mij dat hij niet meer in zijn slaapkamer durfde te slapen omdat er iemand op de ramen klopte (op de eerste verdieping). Ik nam het eerlijk gezegd niet zo serieus en zei toen laat mij er maar eens slapen dat wil ik nog wel eens zien dan. En ja hoor, geklop op de ramen. Ik heb toen ervoor gebeden en daarna is het opgehouden. God is goed en een machtige verlosser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.