Ik heb gevoelens voor een andere man

Als het niet meer echt loopt in een relatie van 25 jaar kan het je overkomen dat je gevoelens krijgt voor een andere man. Een man die je wel aandacht, een vertrouwd gevoel en af en toe een knuffel geeft. Maar dan gaan de gevoelens wel heel erg op spelen en je gaat echt van die man houden. Alleen is hij getrouwd en wil niet bij zijn vrouw vandaan. Hij wil jou ook niet los laten dus zo blijf je elkaar ontmoeten.

“Maar dan gaan de gevoelens wel heel erg op spelen en je gaat echt van die man houden.”

Mijn man is er van op de hoogte dat het voor mijn gevoel ver heel ver over is. We hebben al gesprekken en hulp gehad, maar daar wilde hij niet mee verder. Hij weet niet van die andere man en dat wil ik ook wel zo houden. Ik heb ook nog twee kinderen thuis en een hoop beesten waar ik veel van hou.

Maar dit alles is nu al 6 jaar aan de gang en we kunnen en ik wil ook niet meer praten met hem probeer hem zo weel en val mogelijk te ontlopen, wil gewoon rust en niet een hele avond met een man zijn die je niet hoort of wil horen en allen voor hen de tv heel belangrijk is. Wel hoop ik dat ik ooit nog een keer de kans krijg om echt gelukkig te zijn en oprecht weer van een man te kunnen en mogen houden.

Wie geef mij welgemeend goede raad? Wat ik nu heb is verdriet, zijn gemis als ik hem niet zie, slapeloze nachten en mijn gedachten steeds bij hem. Ik kan mijn gevoel geen goede plaats geven. Wat is wijsheid van de mooie momenten met hem blijven genieten of verder allen een rotleven waar ik niet uit kan en alleen maar ellende heb. Ben ik zo verkeerd als ik soms geniet van een beetje aandacht van een andere man.

Sonja

Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.

2 gedachten over “Ik heb gevoelens voor een andere man

  1. Allereerst wens ik je veel sterkte in de situatie waarin je verkeerd. De man waar jij je gevoelens voor heeft maakt enkel maar gebruik van je situatie en bedriegt zijn vrouw. Het is moeilijk maar wacht liever op een man die echt voor je kiest en niet zijn vrouw ontrouw is. Dan alleen kan je gelukkig worden.

  2. Sonja, is de vrouw van de man waar je gek op bent op de hoogte van jullie genegenheid, want als dat niet het geval is, dan haal je nog veel meer overhoop. Ik kan me indenken dat het heel moeilijk voor je is te blijven bij je eigen man, maar het lijkt mijns inziens beter om open kaart te spelen met je eigen man, dat het zo niet meer gaat en een scheiding wil. En als de scheiding erdoor is, neem dan een tijdje rust voor jezelf en zet de zaken eens op een rijtje. Het is volkomen logisch dat je aandacht wilt, maar naast de man die niet wil scheiden van zijn vrouw zijn er nog tal van mannen die net als jij smachten naar een leuke partner, ik denk dat je aan zo’n man veel meer hebt dan zoals de situatie nu is. Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid toe in de maanden die gaan volgen.

    Ik heb geen idee of je Christus kent, want vanuit het geloof zegt de apostel Paulus dat het beter is alleen te blijven. Ik weet Iemand, Die jou enorm veel liefde kan geven en dat is Christus en als je Zijn Liefde leert kennen dan wil je niks anders meer.
    Zo blief ook ik geen vrouw meer, ik ben spreekwoordelijk homo (grapje) Christus is mijn man, Hij gaat vreemd met alle andere Christenen, maar het geeft niet want ik krijg genoeg aandacht van Hem! Ik kan Hem echt aanraden!

    Voorwaarde is geloof, en het lied: Zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid en dan zullen je verlangens worden beantwoord. Hem zoeken is Zijn Woord, de Bijbel dagelijks gaan lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.