Ik durf niet open en eerlijk te zijn tegen mijn vriendin

Ik heb een goede relatie met mijn vriendin. Ik 31 en zij 24. We zijn meer dan 3 jaar samen. We hebben onze strubbelingen gehad. Ze is heel dominant en super zeker. Ik ben niet dominant en echt heel onzeker in alles wat ik doe tegenover haar. Ik durf open en eerlijk te zijn tegen iedereen, maar niet tegen mijn vriendin. Als het goed gaat wel. Als er iets niet goed gaat, durf ik het niet te zeggen. Of ik zeg niks en verdraai het, maar ja ze komen er toch achter.

“Ik durf open en eerlijk te zijn tegen iedereen, maar niet tegen mijn vriendin.”

Ik ben onzeker, claim af en toe haar te veel, terwijl ik haar vertrouw. Mijn vriendin kan moeilijk haar gevoel tonen en uiten tegen mij. Of ze van me houdt? Of me aantrekkelijk vindt? Of ik goed ben in alles wat ik doe. Ik wil geen aandacht geven aan andere vrouwen. Ben nooit vreemd gegaan, meestal spreek ik iemand alleen via het internet. Wat kan ik hieraan doen? Wat kunnen wij er aan doen?

Groetjes,
Pat

Heb je zelf een vraag of een probleem? Klik op deze link.

2 gedachten over “Ik durf niet open en eerlijk te zijn tegen mijn vriendin

  1. Werk aan je relatie, werk aan dat vertrouwen zorg dat je je veilig voelt in je eigen relatie. Als je eigen relatie in orde is worden die andere vrouwen vanzelf ook minder interessant.

  2. sommige dingen zijn gewoon weg niet op te lossen. Leer er mee leven, of ga op zoek naar iemand waar van jij het gevoel hebt dat die beter bij je past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *